PUBLICATIONS

Een persoonlijke zoektocht

Jezelf ontwikkelen als fotograaf. 

Ook als je alle cameratechnieken onder de knie hebt, kan je verder groeien in je fotografische vaardigheden. Zo'n leertrajectgaat niet over een geplaveid pad, maar levert zonder twijfel wel veel inzicht en voldoening op.

In Shoot magazine nr 93 vertel ik je hoe ik op zoek ging naar verdieping in mijn fotografie...

Art Guide Kunstgids / Artists

Uitgever Fransastic Publishing

Met de publicatie van de Kunstgids Kunstenaars - de derde editie uit de serie van drie publicaties in 2021, geven wij in een 176 pagina’s tellende, full colour, tweetalige ( Nederlands / Engels ) publicatie een weergave van de diversiteit van het aanbod aan kunste-naars in Nederland en België met daarbij een introductie van de Hollandse Meesters collectie uit de Rijksstudio van het Rijksmuseum.


De publicatie is vanaf november 2021 verkrijgbaar onder alle deelnemers, de landelijke boekhandels, museum en cadeauwinkels, websites, webshop Fransastic publishing...


Oeganda,

fotografisch paradijs

In het hartje van het Afrikaanse continent, op de evenaar, ligt Oeganda. Het land wordt met zijn enorme natuurlijke rijkdom terecht de parel van Afrika genoemd. Ik neem je graag mee doorheen dit prachtige land.

Fotosofie

magazine #13

Schrijvers vertellen met woorden, fotografen
vertellen met beelden. In een eigen taal die
zonder woorden zoveel kan zeggen.


Brigitte Storms combineert beelden met eigen
poëzie in haar kleurige project Omdenken.

Architectuur fotograferen 

Boeiend en veelzijdig

Met je camera op stap, geboeid door architectuur. Met de nodige kennis van je camera, een dosis nieusgierigheid en vooral visie heb je het ideale recept om een mooi fotografisch resultaat te bekomen.Cewe magazine

Herfst 2019

Cewe in gesprek met professioneel fotografe Brigitte Storms