"Nature's Harmony"

 

"Nature’s Harmony" is een boeiende tentoonstelling die de onderlinge verbondenheid en schoonheid van de natuur laat zien.


Met een prachtige verzameling foto's worden kijkers uitgenodigd om zich onder te dompelen in het harmonieuze evenwicht van wildlife, levendige flora en abstracte composities van over de hele wereld. Van de indringende blik van een berggorilla in zijn weelderige junglehabitat tot de delicate complexiteit van bloeiende bloemen en de betoverende patronen van abstracte vormen, deze tentoonstelling toont de diversiteit van het leven op onze planeet.


Elk beeld dient als een getuigenis van de delicate harmonie die binnen de natuur bestaat, waarbij kijkers worden aangemoedigd om na te denken over hun eigen relatie met het milieu en het belang van het behoud van haar pracht voor toekomstige generaties.


Al deze werken zijn te koop. 


50% van de opbrengst wordt geschonken aan het goede doel “To Walk Again”. Dankzij jouw steun kan To Walk Again hoop geven aan mensen met een fysieke beperking. Hoop die zal inspireren om eigen mogelijkheden (weer) maximaal te benutten.

www.towalkagain.be

Fine art print 40 x50 cm ingelijst       175 euro/print

Fine art print Dibond 70 x 105 cm incl ophangprofiel      475 euro/print

Fine art print dibond 50 x 75 cm incl ophangprofiel       275 euro/ print

Fine art print dibond 40 x 60 cm incl ophangprofiel     245 euro

Exclusieve Fine art print dibond 80 x 120 cm  (Limited edition)

met fijne zwarte kader, incl ophangprofiel         1450 euro